En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygun davranıyoruz.

Binamıza 40 adet standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat çekmek istiyorum

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde kâin insanların ve diğer etkiliların yangın veya rastgele bir evgin vaziyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, dokumalması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz şiddetli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alışverişi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Yangın kapıları ancak evgin durumlarda binadan kaçışı kurmak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha yangın kapısı kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları olarak da anılan bu bapların kullanmaı elden hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belirli bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine denli hengâm kazanmanızı katkısızlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri sayesinde kapılar beis görmez.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolayca açılabilmektedir.

Report this wiki page